2017 İstanbul Dünya Bakım Zirvesi Görüşmeler Devam Etmektedir

Sağlıklı Toplum Derneği Başkanımız,

2016 İSTANBUL DÜNYA BAKIM ZİVESİ için Çalışma Bakanlığı, Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtım Müdürlüğü, 12 Ağustosta yapıldı. 100’e yakın ülkenin geleceği Dünya bakım zirvesinde bakım üzerine bir çok konular tartışılacak ortak karar alınacaktır.

Sağlıklı Toplum Derneği ve Başkanı öncülüğünde başlayan çalışma için Tüm yetkililerden birlikte çalışmayı nasıl yürütürüz , birlikte nasıl başarılı oluruz konularında ilk görüşmeler yapıldı. Ağustos ayı içinde resmi talep ile birlikte çalışmaları birlikte yürütme konusunda konular hakkında görüşmeler yapılacaktır.

Hasta bakıcı projesi kapsamında mesleki yeterlilik için Mesleki Yeterlilik Kurumu ile görüşmeleri Ankara da 12 Ağustos 2015 de yapmıştır.

Türkiye bakım sistemi için çağdaş, modern bir yapı oluşturmak adına devletin tüm yetkililer ile görüşerek projeyi Ulusal Bakım Sağlığı ve Sağlığın Yükseltilmesi konularında ortak bir birliktelik sağlanma konularında Sayın Başkanımız yoğun toplantılar yapmaktadır. Oldukça başarılı geçen toplantı sonucu Ulusal Bakım Sağlığı konularında karşılıklı bilgi alış verişi sağlanacağı konularında iyi niyetli bir görüş sağlanmıştır.

SHARE