Türkiye’nin tek hasta bakıcı meslek edindirme eğitim için son adımlar

Çok kıymetli Türk Milleti, Değerli Türk Vatandaşlarımız,

Uzun zamandan bu yana başlatmaya çalıştığımız Ulusal Sağlık Bakım projesinin( adı bize aittir), 1. yan projesi olan HASTA BAKICI meslek edindirme  ve uluslararasında ilk defa Türkiye tarafından akredite edilecek olan  ULUSLARARASI AKREDİTE çalışmaları  Ekim 2020 veya Kasım 2020 de Istanbul Marmara Bölgesi proje ili, bölgesi olarak ve   Türkiye de bölgesel olarak ”PAHA BİÇİLMEZ , EŞSİZ DEĞERLİ BİLİM İNSANLARIMIZ, SAĞLIK PROFESYONELLERİMİZ VE AKADEMİSYENLERİMİZLE ” çalışmalara başlıyoruz 6 yıl engellenen daha öncede bir takım grupların engellenmesi ile karşılaşılan projemiz Türk Milletinin SAĞLIK BAKIM İHTİYACINI KARŞILAYACAK HASTA BAKICILARINI  OLUŞTURUYORUZ,

Memleketimiz da maalesef 10 yıl önce başlattığım proje sürekli bir takım kişi ve  ranttı grupların kanuna ve insan hakkına aykırı olarak engellendi.

ALLAH ONLARA DOĞRU YOLU GÖSTERSİN…!

Bugünkü tüm doktorların HASTA BAKICI gibi çalışmaları ne acıdır.

Ve gerçektir.

Ayrıca bir avuç doktor ve hemşire ne yapabilir ki?

Dünya harbi içindeyiz sanki ve işgal eden minicik bir virüs kimse çıplak gözle göremiyor ve hazırlıksız ülkeler birer birer  düşüyor, Cephelerin düşmesi gibi,

Bilgisiz, donanımsız, ekipsiz Komutanlarla birlikler ve ordular zafer kazanamaz,

Biz bu işin  donanımlı komutanıyız ve lideriyiz hem de en iyisinden ,

Bu düştüğümüz ibret durum tarihe sanırım acı bir tablo olarak geçecektir.

Ben başkanı bulunduğum ULUSAL SAĞLIK BAKIM projenin anlaşıldığını sanmıyorum. 3 milyon, en az profesyonel hasta bakıcılara ihtiyacımız var.

Hasta bakıcı, başka bir şey değil, bu hasta bakıcı sağlık bakım ve planlamayı çok iyi bilen koordinasyonu sağlayan uzun dönem ve kısa dönem bakımı hastalıklara göre uygulayan kişilerdir.

Sizleri yanımızda görmek istiyoruz.

Acele edelim. Çok zaman kaybettik.

sevgi ve saygılarımla,
serpil keskin

Sağlıklı Toplum Derneği Başkanı
Proje Başkanı

 

TEILEN