2005 BAŞLATTIĞIMIZ ENTEGRE SAĞLIK , BAKIM, TERMAL TURİZM, ZORUNLU TEDAVİ EDİCİ SEYAHAT PROJESİ ÇALIŞMASINA BAŞLANILACAKTIR.

Değerli Türk Milleti ve Büyük Ulus,

Dünyada yaşlılığın ve hastalıkların artması nedeni ile yaşlı ve bakımı, hasta ve bakımı, sağlıklı yaşam çalışmalarının gündemde olup korumanın tedaviden daha az maliyetli olduğu bilinen bir gerçeklikle  dünya kendi yaşlı sorununu az maliyetle çözecek , güvenli sistemi olan ,entegre sağlıklı yaşam kentlerine ihtiyaç duymaktadır. 2005 den bu yana  hazırlık yaptığımız ve 2010 da ilk defa beyan ettiğimiz  7 Mart 2018 dede ULUSAL BAKIMI ilan ettiğimiz ve içinde entegre sağlıklı yaşam kentleri modelini  olan hazır olan projemizi sahaya indiriyoruz.

Dünyada 1.080.milyar yaşlının olduğu varsayımla TÜRKİYE hedef planda olma olasılığı çok yüksek bir ülkedir. Fakat oturmamış işletme modelleri ile, ehil olmayan kişilerle, ulusal bakımı olamayan ve ekip çalışması yapamayan ve kendi sağlık ve bakımını yapamayan ülkelerle bu işin olamayacağı da bir gerçektir.

Bu sebeple 7 ilde başlattığımız ULUSAL BAKIM ile, içinde entegre yer alan sağlıklı yaşam kentleri ile BAZI İLLERDE MODELLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANILMIŞTIR. Ve Türkiye’ye   ve dünyaya güzel bir örnek olacaktır.

Bu anlamda USAŞIN ivedilikle bizi aramasını bekliyoruz. Zira 16 Yıldan buyana , kör göze çomak sokmaktan başka bir anlam ifade etmeyecektir.  Atıl birilerinin bir takım hevesi olan, tuhaf bir yapı olarak ortada duracaktır.Kaldı ki devletler iktisadi kalkınma yapar tüccarlar gibi kar amaçlı şirketler kurmazlar devlet üretir ve Halkını refah içinde yaşatır. Bu anlamda işin ehli olan sayın  Büyük Sağlıklı Toplum Derneği ve Sn.Serpil  KESKİN ile çalışmaları gerek işletme düzeyinde gerekse modelleme, ve uluslararası platformda ilerleteceği tek kişidir.

Tanınmış bilinen sevilen 4 kıta da çalışan kişilerle ancak çalışmalar yapılır. Bazı kişilerin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adını kullanarak kendisine bir basamak yapmak kadar Türkiyeyi zayıflatan bir durum olamaz bu sebeple gerçekçi projesi olan, vizyonu yüksek, aklı önder alan, itibarlı ve işi çok iyi bilenlerle yola çıkılması esastır

Büyük Sağlıklı Toplum Derneği Başkanı

Serpil KESKİN

 

TEILEN